Quinoasalat med Persille og Udo's Oil Omega 3-6-9
2-4 pers.
Ingredienser:
- 1,5 dl rå quinoa
- 1 bundt persille
- 1 lille rødløg
- 1 rød peberfrugt
- 100 g cherrytomater
- ½ agurk
- 1 avocado
- ½ dl græskarkerner
Dressing:
- 2 spsk Udo's Oil Omega 3-6-9
- ½ citron, saften
- 1 spsk balsamico
- 1 spsk agavesirup
- 1 fed hvidløg, fintrevet
- salt, peber
Sådan gør du:
1. Start med at koge quinoa efter anvisning på pakken.
2. Klargør alle grøntsager: Finhak dild, skær rødløg, peberfrugt, tomater og agurk i små tern. Avocado kan enten skæres i både eller tern.
3. Rør dressingen sammen ved at kombinere alle ingredienser indtil homogen.
4.Saml salaten ved at fordele ingredienser på fad eller i skål. Vend med dressingen og top med græskarkerner.
Velbekomme!
Har du prøvet disse?
Blomkåls Råkost med Udo’s Oil Omega 3-6-9
3-4 pers. Ingredienser: 1 lille blomkål / ½ stort 1 bundt dild 1 æble ½ citron, saften 1 dl granatæblekerner 5 dadler ½ dl saltede mandler Dressing: 2 spsk Udo's Oil Omega 3-6-9 1 skalotteløg ½...
Læs mereGranola med AgriLife Økologisk Jomfru Kokosolie
Ingredienser: 160 g havregryn 60 g nødder 3 spsk kokosmel 2 spsk sesamfrø 3 spsk rørsukker 35 g kokosolie 1 nip salt 3 dadler, i tern 40 g mørk chokolade, hakket Sådan gør du:1. Tænd ovnen på 16...
Læs mereBlåbær Smoothie med Manuka Honning
Tid i alt: 5 min. Antal: 1 pers. Ingredienser: 100 g frosne blåbær 1 frossen banan 2spsk Cocosa kokosolie 1spsk Manuka honning 2,5 dl mandelmælk 4 isterninger Sådan gør du: 1. Alle ing...
Læs mere