Varm Laksesalat med Udo's Olie Chili Dressing
Tid i alt: 20 min. Antal: 2 pers.
Ingredienser:
-
100g nye kartofler, skåret i halve
-
100g asparges
-
100g broccolini
-
100g babyspinat
-
1 håndfuld frisk-hakket dild
-
2 laksefileter
-
1 spsk Harissa-puré
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. Udo’s Olie Omega 3-6-9
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. fuldkornssennep
- 1 rød chili, finthakket
- Salt og peber
Sådan gør du:
1. Start med at forvarme din grill. Læg din laks på en folieret bakke, dæk med harissa og lidt salt og peber.
2. Tilbered på den varme grill i omkring 8-10 minutter, eller indtil den er gennemstegt, tag derefter af varmen og lad det stå.
3. Læg imens dine kartofler i kogende saltet vand i omkring 10 minutter, indtil de er bløde.
4. Lad dine hakkede asparges og broccolini koge med de sidste 2 minutter, før vandet hældes fra og det hele får lov at køle af.
5. Bland ingredienserne til dressing, krydr godt med salt og peber, og sæt til side.
6. Vend kartofler, asparges, broccolini, dild og spinat i en skål, og tilføj to-tredjedele af dressingen før blanding, indtil den er helt dækket.
7. Del så laksen op i mindre bidder, og spred den på toppen, før du afslutter med det sidste dressing.
Velbekomme!
Har du prøvet disse?
Blomkåls Råkost med Udo’s Oil Omega 3-6-9
3-4 pers. Ingredienser: 1 lille blomkål / ½ stort 1 bundt dild 1 æble ½ citron, saften 1 dl granatæblekerner 5 dadler ½ dl saltede mandler Dressing: 2 spsk Udo's Oil Omega 3-6-9 1 skalotteløg ½...
Læs mereGranola med AgriLife Økologisk Jomfru Kokosolie
Ingredienser: 160 g havregryn 60 g nødder 3 spsk kokosmel 2 spsk sesamfrø 3 spsk rørsukker 35 g kokosolie 1 nip salt 3 dadler, i tern 40 g mørk chokolade, hakket Sådan gør du:1. Tænd ovnen på 16...
Læs mereBlåbær Smoothie med Manuka Honning
Tid i alt: 5 min. Antal: 1 pers. Ingredienser: 100 g frosne blåbær 1 frossen banan 2spsk Cocosa kokosolie 1spsk Manuka honning 2,5 dl mandelmælk 4 isterninger Sådan gør du: 1. Alle ing...
Læs mere