Christian andersen

Stand up padler

Historien om Christian

Mit navn er Christian Andersen, de fleste kalder mig for “Polarbear”.

Jeg er professional stand up padler (SUP). En relativt ny sport, men den hurtigst voksende vandsport.

For mig er det fedeste ved SUP at jeg kan bruge vandet i alle forhold, om det er vindstille, flatvand, i bølger, på søer, i havet, på floder kan man stadig få en god oplevelse og se naturen fra et andet synspunkt.

Det er en fed følelse at være på vandet og padle sig til fart, en af mine favorit discipliner inde for sporten er at tage en “downwinder” hvor man padler med vinden og surfer på vind bølgerne.

Jeg er også et stort konkurrence menneske og jeg går meget op i at nå mine mål og forbedre mig, jeg kan godt lide at presse mig selv og konkurrer imod mine venner.

Jeg elsker også at rejse og se det meste af verden når jeg er rundt til konkurrence, man lære en masse nye mennesker at kende og får en helt delt gode oplevelser, det kan også være lidt stressende at rejse meget, men det er også en del af oplevelsen.

Jeg går også en del op i hvad jeg spiser, for mig har det en stor indflydelse på min træning og konkurrencer, jeg bruger en del af Panacea’s produkter i min kost.

For to år siden kom jeg også på landsholdet som det yngste. Og var med til at repræsentere Danmark ved verdensmesterskabet som blev afholdt her i Danmark.

Jeg konkurrerede i både teknisk, langdistance og sup surf, hvor jeg placerede mig i top 25 i alle kategorier som den yngste i mændenes klasse.

Jeg konkurrere også i USA hvert år til world cups og andre konkurrencer.

Så konkurrere jeg også en del herhjemme til DM og på den danske sup tour, hvor jeg er blevet nummer 2. Til DM i mændenes og 1. I junior de sidste par år.

Christians bedrifter

Jeg konkurrerer over det meste af verden, sidste år konkurrerede jeg i Europamesterskabet i Portugal og endte på en 5. I kategorien teknisk race og 7. I langdistancen, I mændenes klasse. Jeg konkurrere også på Europaturen, hvor jeg har opnået resultaterne:

1. u18 titlen på hele turen.

2. u18, Hossegor Paddle Games, Frankrig.

2. I elite mændene, Finland.

4. I elite mænd, England.

5. Battle Of The Coast, elite mænd i Holland.

Følg Christian

  • Next stop 🔜 London 🇬🇧🙌
  • Great time at the second stop of the #danishsuptour - Happy to come out on top and see so many people on the start line🙌💪
Off to London tomorrow for the @appworldtour ✈️ 📷 @gjerluff

Gear:
Board: #strike 14' 21.5
Paddle #hydropaddle M
Fin: #tigerfin 
#bearonboard #sup #standuppaddle #race #flatwater #fanatic #fanaticsup #addictedtoride #thymorsenergi #standoutsupwear #doyoustandout #silkeborg
  • Exited to be hosting a couple of clinics this year - I will be doing a SUP clinic on the 15-16 of June and a Foil clinic later this year. 
Let me know if you are interested 🏄🙌🤙
  • Amazing day of racing at the first stop of the #danishsuptour - really cool to see the sport growing here in Denmark with about a 100 paddlers on the start line. Happy to finish🥇in great downwind conditions!🌬️🌊, thanks to all the organizers for making this event possible.🙌
And thanks for the great shots as always @gjerluff📷

Gear:
Board: #blitz 14' 24
Paddle #hydropaddle M
Fin: #sonicfin

#bearonboard #sup #standuppaddle #race #downwind #fanatic #fanaticsup #addictedtoride #thymorsenergi #standoutsupwear #doyoustandout
  • Spring is here and it delivers once again! #downwind 💨🌊 Gear:
Board: #strike 14' 21.5
Paddle: #hydropaddle M
Fin: #tigerfin

#bearonboard #sup #standuppaddle #klitmøller #downwind #fanatic #fanaticsup #addictedtoride #thymorsenergi #standoutsupwear #doyoustandout
  • Last sunset here in Morocco 🌅
Thank you @aminebouizgaren / @jamal_bouizgaren for the hospitality and everybody else that made the trip so special✌️
  • Another great training here in Morocco on my Falcon Air🙌🏄‍♂️ .

Gear:
Board #falconair 14' 26
Paddle #hydropaddle 88 sq.
Fin #sonicfin

#bearonboard #sup #standuppaddle #morocco #downwind #fanatic #fanaticsup #addictedtoride #thymorsenergi #standoutsupwear #doyoustandout
  • Surfed imsouane yesterday, so many long perfect waves🏄‍♂️🙌
  • Ready for another trip - forecast looks good🙏🌊