Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Allan fønss kristensen

Ironman, cykling og løb

Historien om Allan

Ironman er for mig indbegrebet af den ultimative enkeltmandssport og muligheden for, at man som menneske kan teste sine egne grænser.

Grundet et styrt på cyklen i 2012, hvor skulderen blev revet 100 procent af i skulderledet, har min karrierer indenfor Tri-sporten været sat på bero. Sidste stævne blev EM Frankfurt 2013, hvor svømningen voldte en del problemer pga. skulderen.

Netop gennemgået større skulderoperation i oktober 2017, da skaden først blev lokaliseret her.

Jeg har lagt mit fokus på cykelsporten, hvor jeg kører for Team Frederikshøj (Århus hold). Cykelsporten giver mig følelsen af, at presse mig selv som atlet og som en del af et hold, at skulle bruges som en motor for at lukke et hul eller gå efter en sejr.

”Det fedeste er at skulle køre sig selv helt ud for, at lukke et udbrud”.

Allans bedrifter

Ironman: 

14 stk. (Bedste placering er 2. plads i age group på Lanzarote)

Hawaii Ironman: 3 gange.

EM ironman: 2 stk.

½ Ironman: Utallige gange. (Bedste placering er 2. plads i Juelsminde)

Licenscykling:

UCI løb og DCU løb:

Kørt B- licens og pt. H40 licens.

Følg Allan