Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Bagt laks med grøntsager og cream cheese dip

30 min

1 Personer

Mellem

Ingredienser

1 laksefilet
1/2 stor squash, skåret i tynde strimler
3 spsk ærter
1 fed hvidløg, hakket
1/2 citron, skåret i skiver
1 tsk Udo’s Choice Ultimate Oil Blend

Til dippen:
3 spsk cream cheese
1/2 citron, juicen heraf
1 lille håndfuld hakket dill
1 lille håndfuld hakket purløg
1 tsk Udo’s Choice Ultimate Oil Blend
 
 

Opskrift

Tag et stort stykke sølvpapir og læg squash og ærter i midten. Top med laks, hvidløg, citron, Udo’s Choice Ultimate Oil Blend, salt og peber. Fold sølvpapiret op over laksen så den er lukket tæt som en pakke. Bag pakken i ovnen ved 190 grader i ca. 20 min.
 
I en skål blandes ingredienserne til dippen som smages til med salt og peber.
 
Server laksen med ris, kartofler eller en salat.