Christian andersen

Stand up padler

Historien om Christian

Mit navn er Christian Andersen, de fleste kalder mig for “Polarbear”.

Jeg er professional stand up padler (SUP). En relativt ny sport, men den hurtigst voksende vandsport.

For mig er det fedeste ved SUP at jeg kan bruge vandet i alle forhold, om det er vindstille, flatvand, i bølger, på søer, i havet, på floder kan man stadig få en god oplevelse og se naturen fra et andet synspunkt.

Det er en fed følelse at være på vandet og padle sig til fart, en af mine favorit discipliner inde for sporten er at tage en “downwinder” hvor man padler med vinden og surfer på vind bølgerne.

Jeg er også et stort konkurrence menneske og jeg går meget op i at nå mine mål og forbedre mig, jeg kan godt lide at presse mig selv og konkurrer imod mine venner.

Jeg elsker også at rejse og se det meste af verden når jeg er rundt til konkurrence, man lære en masse nye mennesker at kende og får en helt delt gode oplevelser, det kan også være lidt stressende at rejse meget, men det er også en del af oplevelsen.

Jeg går også en del op i hvad jeg spiser, for mig har det en stor indflydelse på min træning og konkurrencer, jeg bruger en del af Panacea’s produkter i min kost.

For to år siden kom jeg også på landsholdet som det yngste. Og var med til at repræsentere Danmark ved verdensmesterskabet som blev afholdt her i Danmark.

Jeg konkurrerede i både teknisk, langdistance og sup surf, hvor jeg placerede mig i top 25 i alle kategorier som den yngste i mændenes klasse.

Jeg konkurrere også i USA hvert år til world cups og andre konkurrencer.

Så konkurrere jeg også en del herhjemme til DM og på den danske sup tour, hvor jeg er blevet nummer 2. Til DM i mændenes og 1. I junior de sidste par år.

Christians bedrifter

Jeg konkurrerer over det meste af verden, sidste år konkurrerede jeg i Europamesterskabet i Portugal og endte på en 5. I kategorien teknisk race og 7. I langdistancen, I mændenes klasse. Jeg konkurrere også på Europaturen, hvor jeg har opnået resultaterne:

1. u18 titlen på hele turen.

2. u18, Hossegor Paddle Games, Frankrig.

2. I elite mændene, Finland.

4. I elite mænd, England.

5. Battle Of The Coast, elite mænd i Holland.

Følg Christian

  • So stoked for this guy, winning the @appworldtour world title today!🏆🏆💯 Well deserved, time to celebrate!💥🙌
  • Epic weekend here in Paris!🇫🇷🙌
Really happy to finish 5th in the Sprints and 10th in the Long Distance! Which puts me in 8th overall, such a great way to finish this season!💯✌️
📷 @appworldtour
  • Made it to Paris!🇫🇷🗼
Excited to get started with the sprints tomorrow at 11 (CET). Watch it all live on @appworldtour 's facebook page💥💯
📷 @appworldtour
  • Thank you El Salvador! 🇸🇻🙌
Such a cool experience, I just posted a new blog post about it, link in bio☝️ 📷 @isasurfing @benreedphoto / @waterworkmedia
  • This picture says it all, can't thank you enough @cj_steinfath
📷 @benreedphoto /@isasurfing
  • @isasurfing Junior SUP World Champion🥇🇩🇰
Speechless, can't believe this just happened!
📷 @benreedphoto / @isasurfing
  • Exciting first day of competition here in El Salvador!🇸🇻 I got the opportunity to do the Sprints due to @cj_steinfath unfortunately being sick. Ended up in 7th. Place, focused on the technical races now!💯 📷 @isasurfing

@fanaticsup

#bearonboard #sup #standuppaddle #race #isasurfing #elsalvador #surfcity #appworldtour #redbullheavywater #sanfrancisco #fanatic #fanaticsup #addictedtoride #thymorsenergi #westwind
#westwkndklitmøller #standoutsupwear #doyoustandout
  • Testing out the new Prowave from @fanaticsup in between race training, this board has been working amazing in all conditions so far!🙌🏄‍♂️ 📷 @henrys_green_flash
  • Some of the most intense moments during this race was trying to navigate these 14' raceboards in the surf!🌊💯
I wrote an in-depth view of my experiences from #redbullheavywater, link is in bio👆✌️
📷 @appworldtour