Christian andersen

Stand up padler

Historien om Christian

Mit navn er Christian Andersen, de fleste kalder mig for “Polarbear”.

Jeg er professional stand up padler (SUP). En relativt ny sport, men den hurtigst voksende vandsport.

For mig er det fedeste ved SUP at jeg kan bruge vandet i alle forhold, om det er vindstille, flatvand, i bølger, på søer, i havet, på floder kan man stadig få en god oplevelse og se naturen fra et andet synspunkt.

Det er en fed følelse at være på vandet og padle sig til fart, en af mine favorit discipliner inde for sporten er at tage en “downwinder” hvor man padler med vinden og surfer på vind bølgerne.

Jeg er også et stort konkurrence menneske og jeg går meget op i at nå mine mål og forbedre mig, jeg kan godt lide at presse mig selv og konkurrer imod mine venner.

Jeg elsker også at rejse og se det meste af verden når jeg er rundt til konkurrence, man lære en masse nye mennesker at kende og får en helt delt gode oplevelser, det kan også være lidt stressende at rejse meget, men det er også en del af oplevelsen.

Jeg går også en del op i hvad jeg spiser, for mig har det en stor indflydelse på min træning og konkurrencer, jeg bruger en del af Panacea’s produkter i min kost.

For to år siden kom jeg også på landsholdet som det yngste. Og var med til at repræsentere Danmark ved verdensmesterskabet som blev afholdt her i Danmark.

Jeg konkurrerede i både teknisk, langdistance og sup surf, hvor jeg placerede mig i top 25 i alle kategorier som den yngste i mændenes klasse.

Jeg konkurrere også i USA hvert år til world cups og andre konkurrencer.

Så konkurrere jeg også en del herhjemme til DM og på den danske sup tour, hvor jeg er blevet nummer 2. Til DM i mændenes og 1. I junior de sidste par år.

Christians bedrifter

Jeg konkurrerer over det meste af verden, sidste år konkurrerede jeg i Europamesterskabet i Portugal og endte på en 5. I kategorien teknisk race og 7. I langdistancen, I mændenes klasse. Jeg konkurrere også på Europaturen, hvor jeg har opnået resultaterne:

1. u18 titlen på hele turen.

2. u18, Hossegor Paddle Games, Frankrig.

2. I elite mændene, Finland.

4. I elite mænd, England.

5. Battle Of The Coast, elite mænd i Holland.

Følg Christian

  • Hopefully some more of this soon❄️🌊
@fanaticsup #addictedtoride #fanaticsup
Thanks for the 📷 @cat_yde
  • We've had waves pretty much non-stop lately, it's been fun to get some time in on the foil and try out some new flips!🌊💯 📷 @paddlestu @fanaticsup #fanaticsup #addictedtoride
  • Thank you so much everyone for all your amazing messages on my birthday yesterday!🙏✌️ I had a really great day with family, friends and a bunch of good waves!🌊
  • What a year 2019 was!💥💯
So many amazing memories and so many people to thank, really happy with the goals I achieved and I am really excited to see what this year brings! 💯🙌Huge thank you to my sponsors, friends, family and everyone that supports me, it means a lot🙏  #happynewyear
  • Happy Christmas Everyone⛄
I'm enjoying the snow here in Norway❄️
  • Feels good to be back home!🙌❄️
Thanks for capturing this moment @cat_yde 📸
  • So stoked for this guy, winning the @appworldtour world title today!🏆🏆💯 Well deserved, time to celebrate!💥🙌
  • Epic weekend here in Paris!🇫🇷🙌
Really happy to finish 5th in the Sprints and 10th in the Long Distance! Which puts me in 8th overall, such a great way to finish this season!💯✌️
📷 @appworldtour
  • Made it to Paris!🇫🇷🗼
Excited to get started with the sprints tomorrow at 11 (CET). Watch it all live on @appworldtour 's facebook page💥💯
📷 @appworldtour