Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Det Glutenfrie Verksted

FIBERBRØD

Få mere information / inspiration fra producentens hjemmeside.

Shake and bake

  • Fakta
  • Ingredienser
  • Næringsindhold

Vi bliver vel alle lidt trætte af det sædvanlige brød, og dette brød giver en dejlig variation. Smager utrolig godt både til morgenmad, frokost og aften, men også til ost, hvis du ikke har fundet et godt alternativ til kiks.

TILSÆT FRUGT, OG FÅ ET SAFTIGT MYSLIBRØD

Dejligt med lidt variation, synes jeg. Denne blanding kan du også variere ved f.eks. at tilsætte tørret frugt – så får du et saftigt og flot myslibrød. Du kan også tilsætte flere typer nødder for variation.

UDEN

Gær*), æg, laktose og hvede og er desuden vegansk og kolesterolfrit. 

*) gær tilsættes blandingen ved bagning.

Grovmalet rismel*(36,2 %), solsikkekerner (25 %), majsstivelse*, malede hørfrø* (9 %), hørfrø*8 %, boghvede surdejspulver* (boghvedemel*, quionamel*, starterkultur), havsalt, rårørsukker*, instant karamel* (karamel*, maltodextrin*) fortykningsmiddel (guarkernemel*). 

*Fra certificeret økologisk landbrug.