Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Det Glutenfrie Verksted

PANDEKAGER

Få mere information / inspiration fra producentens hjemmeside.

Shake and bake

  • Fakta
  • Ingredienser
  • Næringsindhold

Glade børn?

GLUTENFRI OG ØKOLOGISK PANDEKAGEBLANDING

Med denne blanding tror jeg faktisk, det kan garanteres, at der bliver mere end rigeligt til alle, ca. 15 pandekager af en pose. Bages og serveres til middag med en dejlig suppe til, eller hvorfor ikke bare bage blåbærpandekager?

SERVÉR GLUTENFRI PANDEKAGER TIL FROKOST ELLER MIDDAG

Eller prøv en ny variant med gedeost, salat og parmaskinke til frokost – en lidt utraditionel måde at servere pandekager på, men utroligt lækkert.

Rismel*, grovmalet rismel*, tapiokastivelse*, bagepulver (hævemiddel: natriumhydrogenkarbonat), surhedsregulerende middel: kremotartari, majsmel*), havsalt. 

*Fra certificeret økologisk landbrug.