Det Glutenfrie Verksted

PIZZABUND

Få mere information / inspiration fra producentens hjemmeside.

Shake and bake

  • Fakta
  • Ingredienser
  • Næringsindhold

GOD, GLUTENFRI PIZZABUND!

Nu er pizza tilbage på menuen, og det spiller egentlig ikke nogen rolle, om det er fredag eller tirsdag – denne pizzabundsblanding smager lige godt, uanset hvilken dag det er. Du skal blot tilsætte 2,5 dl lunkent vand og 2 spsk. olie, blande det godt i din røremaskine og rulle dejen ud til en tynd pizzabund. Brug gerne et ekstra stykke bagepapir; det gør det nemmere at bruge en kagerulle og rulle dejen ud til en tynd og god pizzabund. Smør pizzasauce på, og kom dit foretrukne pizzafyld på. Og lidt ost på toppen, naturligvis!

LAV PIZZASNEGLE ELLER CALZONE

Du kan nemt lave calzone af den samme blanding – én stor eller flere små.

Jeg laver også tit pizzasnegle, da de er nemme at fryse ned, så de unge i huset kan tage dem med i madpakken eller hurtigt tø dem op til et mellemmåltid.

TIPS

Kom ikke alt for meget fyld på dejen – ellers sker det ofte, at dejen forbliver lidt rå.

INGREDIENSER I GLUTENFRI PIZZABUND

Grovmalet rismel*, majsstivelse*, rismel*, bagepulver (hævemiddel/natriumhydrogenkarbonat), surhedsregulerende middel (monokaliumtartrat), majsstivelse*), fortykningsmiddel (guarkernemel*), quinoa surdejspulver (quinoamel*, rismel*, starterkulturer), havsalt, tørgær, rårørsukker*, fortykningsmiddel (xanthangummi). 

*Fra certificeret økologisk landbrug.