Det Glutenfrie Verksted

VAFLER

Få mere information / inspiration fra producentens hjemmeside.

Shake and bake

  • Fakta
  • Ingredienser
  • Næringsindhold

Vafler er noget, vi nærmest er vokset op med – og ikke mindst bør muligheden for at få sig en lækker vaffel også findes for os med glutenintolerance.

GLUTENFRI FULDKORNSVAFLER UDEN TILSAT SUKKER

Jeg er tilhænger af lidt mindre sukker, eller at man selv kan vælg, hvor sødt man vil have det til at smage. Dermed blev løsningen "enkel" – fuldkornsvafler uden tilsat sukker!

LAV VAFLER TIL FORRET

Lov mig, at du prøver vaflerne som forret en gang – lav blandingen helt uden sukker!

Du kan bage dem i vaffeljernet, som du plejer, eller du kan bage dem som små blinis/pandekager. Afkøl dem, og læg en skefuld cremefraiche på, lidt kaviar, hakket rødløg, og pynt med et strå purløg

Det smager bare godt!

Grovmalet rismel*, grovmalet hirsemel*, grovmalet boghvedemel*, grovmalet teffmel*, bagepulver (hævemiddel (natriumhydrogenkarbonat), surhedsregulerende middel (monokaliumtartrat), majsmel*), fortykningsmiddel (guarkernemel*), havsalt.

*Fra certificeret økologisk landbrug.