Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Det Glutenfrie Verksted

spicy falafel

Få mere information / inspiration fra producentens hjemmeside.

Shake and bake

  • Fakta
  • Ingredienser
  • Næringsindhold

Når du først får en smag af falafel, er det noget, de fleste mennesker bare vil have mere af. Basen for falafel er hovedsagelig kikærter, og i min blanding har jeg også tilføjet krydderier som chili, koriander, spidskommen og lidt hvidløg, hvilket igen gør det nemt for dig. Du har alt hvad du behøver i en blanding. Du tilsætter kun 5 dl kogende vand. En rigtig god og krydret smagskombination. Andre gode egenskaber har lavt indhold af mættet fedt, og at det har et højt fiber- og proteinindhold.


SERVER FALAFEL TIL KØDFRI MANDAG
Brug denne blanding som dit alternativ til "kødfri mandag" eller lav den som en lille snack eller frokost med en lækker salat. Børnene vil sandsynligvis også sætte pris på nogle falafels i madkassen - rigtig godbidder. Disse er godt krydret, og derfor tror jeg, det kan gøres ganske let med tilbehør. Lav f.eks. En lækker hummus ved siden af. blandingen, og det er en uovertruffen kombination!

Hele kikærter *, kikærmel *, paprikastykker *, havsalt, spidskommen *, chilipulver *, koriander *, hvidløgspulver *.

*Fra certificeret økologisk landbrug.

NÆRINGSINDHOLS (PR 100 G MIX)
Energi 1408 kJ (335kcal)
Fedt 5,9 g
Mættet fedt 1,0 g
Kulhydrater 42,8 g
Sukker 4,6 g
Fiber 15,9 g
Protein 17,9 g
Salt 2,1 g