Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Græskar-muffins med vanilje frosting

40 min

4 Personer

Mellem

Ingredienser

2 kopper speltmel
1/2 kop kokossukker
2 tsk natron
1/2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 kop mandelmælk
1 spsk Cocosa kokosolie
1/4 kop Manuka honning
3/4 kop græskarpure

 

Til frosting:
1 kop cashews som har ligget i vand natten over
1 kop coconut cream
1/2 kop Cocosa kokosolie
4 spsk Manuka honning
1 vaniljestang
1/2 spsk Udo’s Choice Ultimate Oil Blend

Opskrift

Tænd ovnen på 180 grader. I en stor skål blandes mel med kokossukker, bagepulver, natron og krydderier. I en anden skål blandes mandelmælk med kokosolie, Manuka honning og græskarpure. De våde ingredienser tilføjes derefter til de tørre og blandes forsigtigt sammen. Dejen fordeles i muffinforme og bages i ovnen i ca. 25 minutter.

Frosting: cashewnødderne blendes i en minihakker uden vand, derefter blandes de med de resterende ingredienser. Frostingen kan med fordel stå en halv time i køleskabet til den er kold. De kolde muffins pyntes med frosting og nydes derefter.