Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Hugi Kristoffersen

Motorcross

Historien om Hugi

Jeg er 14 år gammel og har kørt cross siden 2013. Jeg kørte mit første løb (klubmesterskab) i 2014, hvor jeg blev 2er. Jeg ved ikke, hvordan jeg blev introduceret til cross-sporten for min far har aldrig kørt cross og jeg kender ingen, der har gjort det, men jeg har altid haft lysten til sporten.

Det bedste ved cross er nok lige inden jeg skal ud til et heat, jeg er spændt/adrealinet pumper i kroppen og jeg kan ikke vente med at komme afsted, og så selvfølgelig sammenholdet – alle hjælper alle, og det er fantastisk. Det fedeste er, at vi kørere er konkurrenter på banen, men bedste venner udenfor banen.

Jeg har altid haft mål inden for cross. Til at starte med var det at blive B-kører, der er den højeste klasse, bagefter har det så været top 20, så top 15, så top 10 og så top 5.

Mit mål for i år er top 5 for EM. Jeg har ingen mål i DM, da jeg ikke kunne deltage i en afdeling pga min konfirmation.

Hugis bedrifter

Min bedste placering indtil i dag har nok været min bronzeplacering ved Hold DM i Hjørring i efteråret 2017 – den er jeg virkelig stolt af.

Jeg har siden 2014 kørt DM i den højeste klasse på min 85 cc. Sidste år kørte jeg alle afdelinger af EM for amatører, hvor jeg blev samlet 4-er.

Igen i år er mit mål at køre så mange afdelinger af EM, som muligt.

Første afdeling er netop kørt i Belgien, hvor jeg blev samlet 6-er.

Følg Hugi

Instagram has returned invalid data.