Kaisa Ilvesmäki-Jakobsen

Ironman

Historien om Kaisa

Jeg er egentlig finsk, født i 1963 og dermed smuttet op i 55-59 AG for at race lidt i år. I min ungdom dyrkede jeg atletik, og jeg elskede det. 
Sport har altid betydet meget for mig, og det var dermed med hjertet at jeg tog min Master Degree i Sport & Science på universitetet i Finland.
Da jeg flyttede til Danmark, tænkte jeg meget på, hvilken sport jeg kunne dyrke der, som gav mig selskab af andre som elsker at træne, og endte i en fantastisk triatlon club. Siden da har jeg ikke set mig tilbage.
Jeg elsker træningen, specielt at det er 3 helt forskellige ting, og at jeg kan komme ud og svømme i havet, samt cykle og løbe i naturen

Der er mange ting som driver mig, udover min kærlighed til træningen. De konkurrencer jeg kører, kører jeg altid fuldt ud. I årenes løb er det blevet til mange. Dårlige race som jeg har lært meget af, og gode race som jeg smilende kan huske tilbage på, med en god fornemmelse i maven. Flere Ironman race og ½ distancer har jeg være heldig at vinde, men mine 2 ITU long distance verdensmesterskaber, og mine 2 gange på Kona’s (Hawaii VM) 5mands podie, er virkelig noget som kan få mit indre smil frem.

Sammen med min mand driver jeg www.nextlevelcamp.com på Mallorca hver forår, og dette ”arbejde” giver mig fantastiske rammer til at blive en endnu bedre triatlet. Der kommer så mange inspirerende og dejlige atleter og træner hos os, så det er helt perfekte rammer, og jeg kan kun være taknemlig.

I år er lidt specielt, da jeg er så heldig at jeg fik plads i Norseman lotteri, så jeg tager til Norge i august, og så skal verdens hårdeste race have en tur. Dette er en af de få extreme triatlon på Ironman distance, i smukke norske natur, og det er en af de grunde jeg vil prøve kræfterne i Norge.
Efter jeg har sundet mig over den omgang, så kommer sulten til at race tilbage, og så har jeg heldigvis en startplads på stranden i Kona på Hawaii, som jeg glæder mig helt vildt til at køre igen.

Følg KAisa

Instagram
  • 1 month ago... the performance I am proud about... 2nd in  #worldchampionships #hawaii #letspush #nextlevelcamp #worldoffusion
  • What great news! Should I ... should I not🤪 #triathlon #ironman #finland #8thaugust #2020
  • Am I swimming ow because of I have to or I just enjoy... love ... and really do what I feel like 🏊‍♀️💪🔝#morningswim #healthylifestyle #triathlon #ironman
  • Time to leave Kona and continue the travels... Mahalo Kona and Mahalo #coachfrank ... #happy about my podium ... again top 5 😊🙏 #second #worldchampionships
  • So honored to be able to put this post up and stand on the second spot... thank you for all you my friends for the messages before and after the race... amazing... without you I might not stand here🙏and once more @fusion_sportswear and @ceramicspeed 🙏for supporting me ... and #coachfrank ... without you I would never have reached this far ❤️ #ironmanworldchampionship #hawaii #kona #recovertime #nextlevelcamp
  • To be number 2 this year after the win last year is the best performance I had ever expected ... I went for a good day and wanted to give it all out there and this is what I did😊 to be the best Finnish Amateur in the race I am also proud of😊 Thank you #coachfrank to get me here again❤️ and
@fusion_sportswear gets a big thank you for the Kona made trisuit that worked excellent in the heat #recovertime