Kaisa Ilvesmäki-Jakobsen

Ironman

Historien om Kaisa

Jeg er egentlig finsk, født i 1963 og dermed smuttet op i 55-59 AG for at race lidt i år. I min ungdom dyrkede jeg atletik, og jeg elskede det.
Sport har altid betydet meget for mig, og det var dermed med hjertet at jeg tog min Master Degree i Sport & Science på universitetet i Finland.
Da jeg flyttede til Danmark, tænkte jeg meget på, hvilken sport jeg kunne dyrke der, som gav mig selskab af andre som elsker at træne, og endte i en fantastisk triatlon club. Siden da har jeg ikke set mig tilbage.
Jeg elsker træningen, specielt at det er 3 helt forskellige ting, og at jeg kan komme ud og svømme i havet, samt cykle og løbe i naturen

Der er mange ting som driver mig, udover min kærlighed til træningen.
De konkurrencer jeg kører, kører jeg altid fuldt ud.
I årenes løb er det blevet til mange. 
Dårlige race som jeg har lært meget af, og gode race som jeg smilende kan huske tilbage på, med en god fornemmelse i maven.
Flere Ironman race og ½ distancer har jeg være heldig at vinde, men mine 2 ITU long distance verdensmesterskaber, og mine 2 gange på Kona’s (Hawaii VM) 5mands podie, er virkelig noget som kan få mit indre smil frem.

 

 

Sammen med min mand driver jeg www.nextlevelcamp.com på Mallorca hver forår, og dette ”arbejde” giver mig fantastiske rammer til at blive en endnu bedre triatlet. Der kommer så mange inspirerende og dejlige atleter og træner hos os, så det er helt perfekte rammer, og jeg kan kun være taknemlig.

I år er lidt specielt, da jeg er så heldig at jeg fik plads i Norseman lotteri, så jeg tager til Norge i august, og så skal verdens hårdeste race have en tur. Dette er en af de få extreme triatlon på Ironman distance, i smukke norske natur, og det er en af de grunde jeg vil prøve kræfterne i Norge.
Efter jeg har sundet mig over den omgang, så kommer sulten til at race tilbage, og så har jeg heldigvis en startplads på stranden i Kona på Hawaii, som jeg glæder mig helt vildt til at køre igen.

Følg KAisa

Instagram
  • And as the pool in #thanyapura was not too crowded today, I decided to do some kicks... #worldchampion #kickyourass #workwiththebest #coachfrank
  • Big plans on the table #coachfrank @antonycostesletigre #ironmancoaching #trainingnutrition #sansego
  • well suddenly I found out that we have arrived to #thanyapura... pretty awesome 🏊‍♀️🏃🏿‍♀️#triathloncoaching #ironmantrainjng #nutritioncoaching #workwiththebest
  • This pool is amazing as it is almost always empty... only for me... wonder if they escape for me😂🙈#alcudia #November #worldchampion #ironman #training #swimming
  • Wau how nice was that! I arrived to my hometown Vammala in Finland and there was a welcome committee picking me up... as a World Champion ... truly thankful 😍#world champion #ironman #kona #agegroup
  • Happy to be back in my favorite training spot and home of #nextlevelcamp in Europe #alcudia with the best restaurants in the island ... like #satyricon ran by my good friend #pierorossi