Kaisa Ilvesmäki-Jakobsen

Ironman

Historien om Kaisa

Jeg er egentlig finsk, født i 1963 og dermed smuttet op i 55-59 AG for at race lidt i år. I min ungdom dyrkede jeg atletik, og jeg elskede det. 
Sport har altid betydet meget for mig, og det var dermed med hjertet at jeg tog min Master Degree i Sport & Science på universitetet i Finland.
Da jeg flyttede til Danmark, tænkte jeg meget på, hvilken sport jeg kunne dyrke der, som gav mig selskab af andre som elsker at træne, og endte i en fantastisk triatlon club. Siden da har jeg ikke set mig tilbage.
Jeg elsker træningen, specielt at det er 3 helt forskellige ting, og at jeg kan komme ud og svømme i havet, samt cykle og løbe i naturen

Der er mange ting som driver mig, udover min kærlighed til træningen.
De konkurrencer jeg kører, kører jeg altid fuldt ud.
I årenes løb er det blevet til mange.
Dårlige race som jeg har lært meget af, og gode race som jeg smilende kan huske tilbage på, med en god fornemmelse i maven.
Flere Ironman race og ½ distancer har jeg været heldig at vinde, men mine 2 ITU long distance verdensmesterskaber, og mit verdensmesterskab fra Kona/Hawaii, er virkelig noget som kan få mit indre smil frem.

Derudover har jeg gennemført Extreme Triathlon Norseman Finisher samt vundet flere danmarksmesterskaber i min AG.

 

Sammen med min mand driver jeg www.nextlevelcamp.com på Mallorca hver forår, og dette ”arbejde” giver mig fantastiske rammer til at blive en endnu bedre triatlet. Der kommer så mange inspirerende og dejlige atleter og træner hos os, så det er helt perfekte rammer, og jeg kan kun være taknemlig.

 

Følg KAisa

Instagram
  • Some amazing days on the French alps ... love the surroundings, atmosphere and ofcourse the way of training in the snow #randonnee #chamonix #powder #sun #strenghttraining #triathlon
  • Sometimes it is important just to let it go... no watch and just by feel @fusion_sportswear #beunstoppable #spring #mallorca #alcudia #almondtreesareblooming #nextlevelcamp
  • This is pretty much my outfit these sunny days when riding on #mallorca... even it is up to 15-17 degrees is the windchill cooling the air a bit... and as I like to stay warm I keep the @fusion_sportswear leg warmers, gaiter, yellow shiny gloves and even the long sleeves cycling jersey on... to keep myself warm😊  this outfit is pretty standard with ☀️ or cloudy weather 😊#January #triathlontraining #alcudia
  • Let’s put the 2020 to the new level and remember to train and relax to keep the energy levels up 🎉😊 Wishing everyone all the best for the new year 2020!! #triathlontraining #triathloncamp #sportsnutrition #worldoffusion #nextlevelcamp
  • Sunday mornings ☀️mercato.... coffee... run...👌🏿
  • Still swimming ow...😊