Lasse kornum

Medejer og designer i tøjfirmaet LAKOR

Historien om Lasse

Jeg hedder Lasse Kornum. Min tilknytning til Panacea startede efter jeg som 21-årig fik en slem hovedskade som håndboldmålmand i KIF Kolding.

Til træning fik jeg en bold i hovedet, som resulterede i en intern blødning på hjernen og fem dage i kunstig koma. Op til det punkt havde jeg levet af at bruge min krop og mit hoved, men efter ulykken var jeg nærmest nulstillet og skulle lære alt fra at gå, til at tale normalt igen. Som en del af mit genomtræningsforløb blev jeg anbefalet Udo’s Oil med DHA. Jeg har siden brugt produktet.

Ulykken gjorde, at jeg aldrig fik den store håndboldkarriere, jeg drømte om, til gengæld blev hele min tilværelse sat i perspektiv. Jeg priser mig derfor lykkelig for, at mine gener efter ulykken er minimale, og at jeg stadig, gennem surfing, løb og styrketræning, kan være fysisk aktiv. Ulykken havde også den heldige sideeffekt, at jeg, i stedet for håndbolden, begyndte at fokusere på min kreative side. I dag er jeg medejer og designer i tøjfirmaet LAKOR.

Lasses bedrifter

Pokalmester med KIF Kolding 2007

Medejer og designer i tøjfirmaet LAKOR

Følg Lasse

  • Ocean breeze, salty sneeze 🌊
#æxplore #weekendvibes #nyeeventyr #lakor #soulwear
  • Mod nye horisonter 🌎 
#æxplore #modnyeeventyr #kursmodfjernekyster #Lakor #soulwear
  • Hvor end du skal hen, så husk altid at medbringe solskin☀️ #æxplore #weekendvibes #goodvibes #lakor #soulwear
  • Denne zip hoodie er lavet i et blødt og fleksibelt quiltet materiale. Det er et produkt som nægter at hænge i dit klædeskab, men insisterer på at blive brugt konstant. Når du først har trukket den over hovedet vil du forstå hvorfor den er svær at få af igen. 
#æxplore #lakor #soulwear
  • Vi har ingen særtilbud på vores webshop. Vi ønsker kun at bidrage til julehysteriet med et koffeinchok. Så hvis du skal genoplades efter en hektisk Black Friday, giver vi en kop Black Coffee. Alle ordre denne fredag indeholder nemlig en pose kaffe, samt en tak fordi du støtter en iværksætter-virksomhed og en sund forbrugerkultur! 
#boycottblackfriday
  • Svalen er en af de mere velkendte sømandstatoveringer. Der blev typisk tatoveret en svale ved udrejse, og endnu en når sømanden vendte sikkert hjem. Skulle sømanden omkomme på havet, ville svalen, som en anden åndelig brevdue, bære hans sjæl hjem til de efterladte #fishordie. Svalen blev valgt som symbol, da den år efter år returnerer til samme sted for at parre sig og bygge rede.
#æxplore #woodvibes #goodvibes #fishordie #lakor #soulwear
  • Tree shirt🌲♻️🌎
Du kigger på en skjorte lavet af træ. Det lyder måske helt i skoven, og det er det faktisk også. Skjorten er nemlig produceret i det bæredygtige materiale Tencel, som er lavet af regenererede træfibre. Træfibrene bliver nedbrudt og derefter spundet til tråde i en lukket kemisk proces. Dette resulterer i et materiale, der giver en silkeblød fornemmelse mod huden, hvis naturlige egenskab neutraliserer kropslugt og reducerer bakterier. Produktet behøves således ikke at blive vasket, hvilket både du og miljøet vil sætte pris på. Så skal du med en tur i skoven?
#æxplore #woodvibes #intothewoods #staywild  #Lakor #soulwear
  • 🌲💣Grankoglen! Du kender den fra juledekorationer og mønsteret på de voksduge, som pryder bordene i landets kolonihavehuse. Men grankoglen er så meget mere end det. Grankoglen er awesome! Hvordan skete det, at grankoglen gik fra at være en granat til at være en ubetydelig del af din juledekoration? G-koglen skal være street igen.
#æxplore #staywild #woodvibes #Make #Grankoglen #Great #Again
  • God Weekend🌊
#æxplore #staywild #weekendvibes #oceanvibes #lakor #soulwear