Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Louise og torben ris

Duathlon/Triathlon

Historien om louise og torben

Vi er det man kalder krigsveteran og pårørende!
Vi dyrker/træner duathlon/Triathlon på hver vores niveau og med hver vores grund til det.

 

 

Torben :
Jeg er 48 år gammel og er krigsveteran med udsendelse til det tidligere Jugoslavien.
Jeg blev diagnosticeret i 2013 med svær PTSD, samt personligheds forandring, som er skyld i at jeg i dag er førtidspensionist!

Jeg træner/bruger Triathlon som rehabilitering for at jeg kan udvikle mig som alm menneske på trods af min sygdom/lidelse.
Det har medført at jeg er gået fra at være en der opgiver og var i en osteklokke hele tiden, til at jeg i dag er en der tager kampen op( for det meste).
Men fremfor alt så lærer jeg hver dag mig selv bedre at kende så kontrollen over sygdommen bliver bedre og bedre, men også hele tiden, skal jeg dog stadig huske at den altid er der og at den melder sin ankomst når jeg mindst forventer det!
Det at jeg bruger sporten som jeg gør, er skyld i at jeg ikke får medicin i dag og har aldrig taget noget!
Min mission er at forsætte her som jeg gør og ikke at have nogen grænser for hvad jeg ikke kan, men at leve mine drømme ud i form af at gennemføre div 1/2 og fuld distance IM’er.

Louise :
Jeg er 38 år gammel og pårørende( kone) til torben.
Jeg træner/bruger duathlon/Triathlon som frirum til at regenere energi, så jeg har får overskud og kræfter til at håndtere det at, når torben har dårlige dage eller at han skal have er skub bagi så han får trænet.
Hvordan min egen tilgang er til sporten så er det helt afhængig af hvordan torben’s hoved har det om morgenen, da jeg har altid stået i skyggen af torben’s sygdom og at den fylder rigtig meget herhjemme, både når det gælder vores sport men også i dagligdagen.
Jeg elsker at træne meget og er ekstremt nysgerrig for at se hvor meget jeg kan holde til med hensyn til træningsmængden, og det at hele tiden prøve at udvikle sig for at blive en bedre version af mig selv!
Jeg elsker at få start nummer på maven da jeg så bliver et helt andet menneske hvor jeg er helt i et andet univers, og der kan man rolig sige at det er der at magien sker!

En meget vigtig ting i vores hverdag, som er med til at gøre en stor forskel, så vi kan gør det der betyder meget for os, det er kosten!