Share on facebook

Magnus Neck Rasmussen

Endurokører

HISTORIEN OM MAGNUS

Hej mit navn er Magnus Neck Rasmussen, jeg er 2 år, og 6n af Danmarks bedste Endurokører. Jeg har været i Enduro fællesskabet i flere er, og der er meget få i det miljø der ikke kender mig.

Jeg har kart Enduro siden 2012. som lille startede jeg med at kore quad, dernæst korte jeg lidt cross of Trial i et par år. Nu kører jeg Enduro på konkurrenceplan, træner flere gange om ugen end der er dage; med og uden cykel.

Enduro er en off-road motorcykelsport der drejer sig om udholdenhed, derfor fokuserer jeg meget på mental – såvel som fysisk styrke, og i den forbindelse finder jeg Panaceas produkter meget relevant ifht min sport.

Udover dette læser jeg maskinteknik på 3.sem. på DTU i Ballerup og Lyngby.

MAGNUS’ BEDRIFTER

Junior Dansk Mester 2013

Dansk Mester Ekstrem Enduro 2017, 75.  i Megawatt (WESS løb)

5. i Bahusian

2020,5. i Beskid Hero Challenge 202

2018 lronMan finisher.