Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Østafrikansk suppe med søde kartofler, ingefær og cashewnødder

30 min

2 Personer

LET

Ingredienser

1/2 gulerod
1/2 sød kartoffel
1 fed hvidløg
1 tsk revet ingefær
1/2 løg
1 tomat
En lille håndfuld cashewnødder
1 tsk kanel
1 tsk spidskommen
3 dl Grøntsagsbouillon
Udo’s Choice Ultimate Oil Blend

Opskrift

Rist cashewnødderne på en tør pande og sæt til siden. Steg hakket løg, hvidløg og revet ingefær med olie i en gryde. Efter et par minutter tilføjes krydderierne, som steges med et minut. Derefter tilføres de resterende grøntsager, hakkede, sammen med grøntsagsbouillonen og cashewnødderne. Når suppen har simret i ca. 20 minutter blendes den med en stavblender til den er cremet. Suppen anrettes med Udo’s Choice Ultimate Oil Blend på toppen og et pitabrød ved siden