Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Persille- og quinoasalat

10 min

2 Person

let

Ingredienser

1 stort bundt bredbladet persille, groft hakket
3 dl kogt quinoa
1 lille rødløg, fint hakket
2 spsk græskarkerner
1/2 rød peber, fint hakket
1 tomat, uden kerner og hakket fint
Citronsaft
Udo’s Choice Ultimate Oil Blend
Salt og friskkværnet sort peber

Opskrift

Put alle ingredienser i en skål og bland. Smag til med Udo’s Choice Ultimate Oil Blend, citronsaft, salt og friskkværnet sort peber.

Velbekomme!

Du vil også kunne lide

det-glutenfrie-verksted-spicy-falafel

Det Glutenfrie Verksted – Spicy Falafel

Share on facebook Share on twitter Share on pinterest Share on linkedin Det Glutenfrie Verksted spicy falafel Få mere information / inspiration fra producentens hjemmeside.https://detglutenfrieverksted.no/...

Read More

Magnus Neck Rasmussen

Share on facebook Magnus Neck Rasmussen Endurokører HISTORIEN OM MAGNUS Hej mit navn er Magnus Neck Rasmussen, jeg er 2 år, og 6n af Danmarks...

Read More

Daniel Malik

Share on facebook Share on twitter Share on pinterest Share on linkedin DANIEL MALIK Bokser HISTORIEN OM DANIEL Mit navn Daniel Malik, og jeg er...

Read More

Nikolaj Graves

Share on facebook Share on twitter Share on pinterest Share on linkedin Nikolaj Graves Tikæmper Historien om Nikolaj graves Nikolaj er tikæmper og træner 6-8...

Read More