Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

laurits thorning jakobsen

Elite cyklist

Historien om laurits

Min sport er i dag licens cykling, herunder enkeltstart og linieløb (alm cykelløb). Jeg kommer fra triatlonsporten, hvor jeg bl.a. vandt verdensmesterskabet og nr. 3. på Hawaii i Ironman. På grund af slidgigt i knæet, sadlede jeg om og begyndte på konkurrence cykling.

Jeg elsker cykling og arrangerer cykeltræningslejre på Mallorca og har gjort det i 15 år med stor succes. Jeg elsker det at komme ud i det blå og opleve naturen og se nye steder på min cykel. Hvis jeg er på familie ferie, har jeg altid min cykel med, idet jeg vil ud og udforske området. Det kan også ske at jeg tager min MTB med for at kunne komme andre steder end de asfalterede.

 

 

Om 3 uger tager jeg til de Nordiske mesterskaber i både enkeltstart og linieløb i Norge. Jeg er også kvalificeret til VM i Italien til september, men både pga økonomi og at jeg skal skiftes, er det nok tvivlsomt om jeg kommer til VM.

Da jeg kommer fra triatlonsporten, har jeg knap så mange hurtige muskelfibre tilbage, så jeg vinder sjældent en spurt.

laurits' bedrifter

For fem år siden vandt jeg Nordisk mesterskab i enkelstart. Siden er det blevet til flere DM titler og jyske mesterskaber. Tilbage i juni vandt jeg Danmarksmesterskabet i enkelstart.