Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

UDO’S CHOICE®

Ultimate oil blend

Vejledende pris: 169 kroner inkl. moms

Mekanisk koldpressede planteolier i vegetabilske kapsler

90 veganske kapsler 129g

  • Fakta
  • Fremstilling
  • Ingredienser
  • Bemærk

UDO’S CHOICE® var den første olieblanding på det danske marked og Udo Erasmus satte fokus på betydningen af omega 3 og 6. Mængdeforholdet mellem fedtsyrerne, kvaliteten af råvarerne og fremstillingsprocessen samt det brede spektrum af specialolier og antioxidanter, gør olieblandingen optimal. Hele 7 forskellige olier fra vegetabilske frøarter er sammensat i en perfekt synergi.

UDO’S CHOICE® er en certificeret økologisk olieblanding som er en kilde til et højt indhold af Omega-3-fedsyrer og med et højt indhold af flerumættet fedt.

UDO’S CHOICE® er en unik blanding af økologiske olier og ernæringsmæssige sekundære stoffer som opfylder kroppens behov for de essentielle fedstyrer Omega 3 og Omega 6.

Den færdigpressede olie er hældt på nitrogen skyllede glasflasker ved lav temperatur uden lys eller ilt for maksimum friskhed og stabilitet. Olien er hældt på glasflasker, idet olien kan reagere med plastik.

UDO’S CHOICE® er formuleret af Udo Erasmus, og består af certificeret økologisk hørfrøolie, solsikkeolie, sesamolie, kokosolie og kæmpenatlysolie, der er mekanisk koldpresset uden at være udsat for ilt eller lys. Olieblandingen indeholder også økologisk, risklidolie, lecithin og havreklidolie samt antioxidant af tocopherolrig ekstrakt.

For optimal udnyttelse indtages UDO’S CHOICE® med maden. Et måltid øger optagelsen af olien, samt de fedtopløselige vitaminer A, E, D og K.

UDO’S CHOICE® Ultimate Oil Blend skal opbevares på køl. Olien kan fryses for at forlænge holdbarheden.