Varm Harissa-laksesalat med chili-citron dressing

20 min

2 Person

Mellem

Ingredienser

100g nye kartofler, skåret i halve 
100g asparges 
100g broccolini
100g babyspinat 
1 håndfuld frisk-hakket dild 
2 laksefileter
1 spsk Harissa-puré

TIL DRESSINGEN
1 spsk. citronsaft 
1 spsk. Udo’s Choice Ultimate Oil Blend 
1 spsk. olivenolie 
1 spsk. fuldkornssennep 
1 rød chili, finthakket
Salt og peber

Opskrift

Start med at forvarme din grill. Læg din laks på en folieret bakke, dæk med harissa og lidt salt og peber.

Tilbered på den varme grill i omkring 8-10 minutter, eller indtil den er gennemstegt, tag derefter af varmen og lad det stå.

Læg imens dine kartofler i kogende saltet vand i omkring 10 minutter, indtil de er bløde.

Lad dine hakkede asparges og broccolini koge med de sidste 2 minutter, før vandet hældes fra og det hele får lov at køle af.

Bland ingredienserne til dressing, krydr godt med salt og peber, og sæt til side.

Vend kartofler, asparges, broccolini, dild og spinat i en skål, og tilføj to-tredjedele af dressingen før blanding, indtil den er helt dækket.

Del så laksen op i mindre bidder, og spred den på toppen, før du afslutter med det sidste dressing.