Varm salat med blomkål, limabønner og feta

20 min

1 Person

Mellem

Ingredienser

Per person:

35g feta – let
1/5 Blomkål i mellemstørrelse
1/2 håndfuld frisk spinat
4 kviste purløg
1 kvist frisk persille
1/2 kvist frisk rosmarin
Saften af ½ citron
1/2 citronskal
80g limabønner – færdiglavede
2 tsk Udo’s Choice Ultimate Oil Blend

Opskrift

1. Skær blomkål i små buketter og læg i en gryde med vand, bring det i kog, og kog 2-3 minutter.

2. Hæld vandet fra og læg i en skål.

3. Hæld Udo’s Choice Ultimate Oil Blend (eller olivenolie), over, tilsæt de finthakkede urter, citronsaft, citronskal og bland godt.

4. Hæld vandet fra de kogte limabønner og føj dem til blandingen sammen med spinat og krydderier, og bland igen.

5. Tilsæt så hakket fetaost, bland let, uden at ødelægge fetaen for meget, og server med det samme, mens den stadig er varm.

Du vil også kunne lide