Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Det Glutenfrie Verksted

CHOKOLADEKAGE

Få mere information / inspiration fra producentens hjemmeside.

Shake and bake

  • Fakta
  • Ingredienser
  • Næringsindhold

Nyhed! Chokoladekageblanding med mindre sukker – uden hvedestivelse – kun sødet med rårørsukker og kokosblomstsukker!

GLUTENFRI CHOKOLADEKAGE – BLANDING MED MINDRE SUKKER

Savner du en chokoladekage, der ikke "kun" indeholder sukker og hvedestivelse? Denne blanding har jeg arbejdet længe med, og jeg håber, at du har lyst til at bage den, næste gang du skal have kage med til kollegerne, fejre fødselsdag, i sommerhus, starte ferie eller bare nyde weekenden. En kage skal jo være sød og god, men dermed ikke sagt, at det er sukkeret, der gør smagen god.

Jeg bruger kun rårørsukker og kokosblomstsukker i denne blanding, som desuden også indeholder lidt havremel.

CHOKOLADEKAGE – BLANDING TIL BRADEPANDE

Pakken indeholder en blanding til en chokoladekage i en lille bradepande med låg, og hvis du gerne vil have tips til glasur, finder du også opskriften på glasur på selve pakken. Tjek også bagsiden, hvis du vil lave en mere højtidelig kage – så bør du prøve Drømmekagen!

Rismel*, rårørsukker*, havremel*, kartoffelstivelse*, kakaopulver* 8 %, kokosblomstsukker *, bagepulver (hævemiddel: natriumbikarbonat, surhedsregulerende middel: kremotartari, majsmel*), fortykkelsesmiddel: johannesbrødkernemel*, vaniljepulver*, havsalt. 

*Fra certificeret økologisk landbrug