Spring til indhold

Find forhandlere

Vores produkter forhandles i helsekostforretninger, Matas, en række webshops samt velassorterede fitnesscentre. Du kan finde nogle af dem nedenfor.

Det er ikke alle butikker som fører alle vores produkter - spørg derfor efter os i din lokale helsekostbutik.

Vil du også forhandle vores produkter? Så send os en motiveret ansøgning.

Bliv forhandler

Med24

Med24 vil gerne inspirere til en sundere livsstil, og her lægger de vægt på at du kan få personlig rådgivning.

De har derfor fagpersoner ansat, som kan rådgive om vores produkter og hjælpe dig med alt fra livsstilsændring til mere specifikke optimeringer du måtte ønske.

Gå til webshop

Suztain

I Suztain forsøger de hele tiden at gå et grønt spadestik dybere, og forholder sig til både miljørigtig og socialt ansvarlig produktion.

Det er en del af den tryghed du får når du køber Suztain. Deres producenter kontrolleres løbende for at de overholder krav til anstændige arbejdsforhold mm.

gå til webshop

Jala Helsekost

Jala Helsekost bygger på de gode ”gamle” værdier: ærlighed, personlig betjening og kundeservice i topklasse - hvilket bringer kunden i centrum.

Disse værdier er medvirkende til, at Jala Helsekost af Morgenavisen Jyllandspostens Forbrugerportal er kåret som den ”Bedst bedømte Helsekost-netbutik i Danmark”.

gå til webshop

Mecindo

Mecindo.dk er en online sundhedsbutik, som blev grundlagt i 2012. Mecindo.dk bestræber sig på at imødekomme ønsket om, at kunne bestille sundhedsartikler, kosttilskud og meget andet online og få dem leveret direkte til døren i diskret indpakning.

gå til webshop